Alimentaţia bebeluşului, desert, budincă de cremă de vanilie

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
1 borcănel 170
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.364
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.128
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.325
Colesterol mg 38
Macronutrienți
Apă g 79.31
Aport caloric / Energic total kcal 86
Carbohidraţi (total) g 17.58
Fibre (total) g 0.2
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.26
Glucide/Zaharuri (total) g 12.2
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.26
Lactoză (inclusă în glucide) g 1.7
Zaharoză (inclusă în glucide) g 9.34
Lipide / Grăsimi (total) g 0.98
Proteine g 1.76
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.01
Fier mg 0.22
Fluor µg 4
Fosfor mg 55
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 68
Seleniu µg 2.4
Sodiu mg 26
Zinc mg 0.3
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1
Beta caroten µg 1
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 39
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 29.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 13
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 47
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina D IU 19
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 0.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.054
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.076
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.232
Vitamina B6 mg 0.03
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”