Alimentaţia bebeluşului, macaroane cu brânză

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 borcănel 170
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.167
Acid glutamic g 0.665
Alanină g 0.085
Arginină g 0.102
Histidină g 0.062
Cistină g 0.032
Valină g 0.147
Prolină g 0.293
Serină g 0.104
Fenilalanină g 0.132
Glicină g 0.058
Triptofan g 0.032
Treonină g 0.078
Izoleucină g 0.13
Leucină g 0.234
Lizină g 0.148
Metionină g 0.09
Tirozină g 0.123
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.534
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.132
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.175
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 86.5
Aport caloric / Energic total kcal 61
Carbohidraţi (total) g 8.2
Fibre (total) g 0.3
Glucide/Zaharuri (total) g 1.32
Lipide / Grăsimi (total) g 2
Proteine g 2.6
Minerale
Calciu mg 51
Cupru mg 0.021
Fier mg 0.3
Fluor µg 6
Fosfor mg 59
Magneziu mg 7
Potasiu mg 44
Seleniu µg 3.8
Sodiu mg 266
Zinc mg 0.32
Fitonutrienți
Beta caroten µg 5
Luteină + zeaxantină µg 1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.2
Retinol µg 29
Vitamina A, IU IU 106
Vitamina A, RAE µg 30
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.056
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.064
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.545
Vitamina B6 mg 0.016
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina C mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”