Alimentaţia bebeluşului, ravioli cu branză şi sos de rosii

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
1 bucată 8
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.57
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.48
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.96
Colesterol mg 7
Macronutrienți
Apă g 76.5
Aport caloric / Energic total kcal 99
Carbohidraţi (total) g 16.3
Fibre (total) g 0.1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.59
Lipide / Grăsimi (total) g 2.2
Proteine g 3.6
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.04
Fier mg 0.8
Fosfor mg 56
Magneziu mg 7
Potasiu mg 32
Seleniu µg 13.4
Sodiu mg 282
Zinc mg 0.35
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 2
Beta caroten µg 230
Beta Cryptoxanthina µg 3
Licopen µg 1632
Luteină + zeaxantină µg 69
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8
Retinol µg 32
Vitamina A, IU IU 494
Vitamina A, RAE µg 51
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.12
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.42
Vitamina B12 µg 0.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.65
Vitamina B6 mg 0.09
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 9.4
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 36

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”