Alimentaţia sugarului carne, carne de vită cu legume,

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 borcănel NFS 179
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.92
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.108
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.847
Colesterol mg 12
Macronutrienți
Apă g 85.23
Aport caloric / Energic total kcal 68
Carbohidraţi (total) g 8.72
Fibre (total) g 0.5
Glucide/Zaharuri (total) g 1.18
Lipide / Grăsimi (total) g 2.1
Proteine g 3.5
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.08
Fier mg 0.5
Fosfor mg 37
Magneziu mg 11
Potasiu mg 168
Seleniu µg 2.2
Sodiu mg 26
Zinc mg 0.87
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 231
Beta caroten µg 569
Licopen µg 1706
Luteină + zeaxantină µg 171
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.1
Vitamina A, IU IU 1140
Vitamina A, RAE µg 57
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B12 µg 0.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.71
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.2
Vitamina C mg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”