Alimentaţia sugarului, carne de pui şi tăiţei cu legume

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
1 borcănel 170
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.632
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.392
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.461
Colesterol mg 28
Macronutrienți
Apă g 85.3
Aport caloric / Energic total kcal 66
Carbohidraţi (total) g 8.89
Fibre (total) g 0.6
Glucide/Zaharuri (total) g 0.82
Lipide / Grăsimi (total) g 1.7
Proteine g 3.8
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.02
Fier mg 0.4
Fosfor mg 42
Magneziu mg 10
Potasiu mg 95
Seleniu µg 3.7
Sodiu mg 235
Zinc mg 0.41
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 431
Beta caroten µg 952
Luteină + zeaxantină µg 211
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 11.2
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 1950
Vitamina A, RAE µg 98
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.23
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.3
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”