Alimentaţia sugarului, cereale cu conţinut ridicat de proteine, preparate cu lapte integral

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.934
Acid glutamic g 1.791
Alanină g 0.364
Arginină g 0.558
Histidină g 0.241
Cistină g 0.144
Valină g 0.488
Prolină g 0.608
Serină g 0.465
Fenilalanină g 0.443
Glicină g 0.333
Triptofan g 0.129
Treonină g 0.364
Izoleucină g 0.454
Leucină g 0.752
Lizină g 0.607
Metionină g 0.169
Tirozină g 0.363
Macronutrienți
Apă g 74.5
Aport caloric / Energic total kcal 111
Carbohidraţi (total) g 11.6
Lipide / Grăsimi (total) g 3.8
Proteine g 8.7
Minerale
Calciu mg 218
Cupru mg 0.217
Fier mg 12.14
Fosfor mg 177
Magneziu mg 48
Potasiu mg 349
Sodiu mg 49
Zinc mg 1.04
Vitamine
Vitamina A, IU IU 105
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.47
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.579
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.668
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.465
Vitamina B6 mg 0.113
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 35

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”