Alimentaţia sugarului, cereale, făină de ovaz cu banane

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 2,5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.986
Acid glutamic g 2.603
Alanină g 0.491
Arginină g 0.711
Histidină g 0.362
Cistină g 0.272
Valină g 0.699
Prolină g 0.807
Serină g 0.582
Fenilalanină g 0.624
Glicină g 0.505
Triptofan g 0.157
Treonină g 0.417
Izoleucină g 0.501
Leucină g 0.978
Lizină g 0.558
Metionină g 0.266
Tirozină g 0.497
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.429
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.186
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.267
Macronutrienți
Apă g 4.7
Aport caloric / Energic total kcal 393
Carbohidraţi (total) g 73.4
Fibre (total) g 5.2
Glucide/Zaharuri (total) g 13.75
Lipide / Grăsimi (total) g 6
Proteine g 12
Minerale
Calciu mg 651
Cupru mg 0.391
Fier mg 47.5
Fosfor mg 444
Magneziu mg 118
Potasiu mg 731
Seleniu µg 20.5
Sodiu mg 6
Zinc mg 1.9
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 27
Beta caroten µg 28
Luteină + zeaxantină µg 157
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 28.7
Vitamina A, IU IU 69
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 3.6
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 5
Vitamina B12 µg 0.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 3.71
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 20.11
Vitamina B6 mg 0.423
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3
Vitamina C mg 4.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”