Alimentaţia sugarului, cereale, făină de ovaz cu lapte integral

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.398
Acid glutamic g 1.102
Alanină g 0.203
Arginină g 0.269
Histidină g 0.113
Cistină g 0.104
Valină g 0.31
Prolină g 0.381
Serină g 0.261
Fenilalanină g 0.222
Glicină g 0.177
Triptofan g 0.067
Treonină g 0.201
Izoleucină g 0.256
Leucină g 0.445
Lizină g 0.311
Metionină g 0.112
Tirozină g 0.223
Lipide
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.258
Colesterol mg 11
Macronutrienți
Apă g 74.5
Aport caloric / Energic total kcal 116
Carbohidraţi (total) g 15.3
Fibre (total) g 1.1
Lipide / Grăsimi (total) g 4.1
Proteine g 5
Minerale
Calciu mg 220
Cupru mg 0.094
Fier mg 12.14
Fosfor mg 160
Magneziu mg 35
Potasiu mg 204
Sodiu mg 46
Zinc mg 0.92
Vitamine
Retinol µg 19
Vitamina A, IU IU 105
Vitamina A, RAE µg 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.506
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.563
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.981
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.514
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina C mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”