Alimentaţia sugarului, cereale, făină de ovaz cu miere

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 2,4
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Macronutrienți
Apă g 5.8
Aport caloric / Energic total kcal 391
Carbohidraţi (total) g 69.3
Lipide / Grăsimi (total) g 7
Proteine g 13.5
Minerale
Calciu mg 1154
Cupru mg 0.529
Fier mg 67.23
Fosfor mg 733
Magneziu mg 146
Potasiu mg 259
Seleniu µg 36.4
Sodiu mg 47
Zinc mg 3.7
Vitamine
Vitamina A, IU IU 23
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 2.771
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.842
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 36.292
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.54
Vitamina B6 mg 0.154
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 35

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”