Alimentaţia sugarului, cereale, făină de ovaz, cu miere şi lapte integral

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Macronutrienți
Apă g 74.5
Aport caloric / Energic total kcal 115
Carbohidraţi (total) g 15.3
Lipide / Grăsimi (total) g 3.9
Proteine g 5
Minerale
Calciu mg 289
Cupru mg 0.095
Fier mg 11.09
Fosfor mg 198
Magneziu mg 35
Potasiu mg 170
Sodiu mg 49
Zinc mg 0.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.487
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.602
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.034
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.514
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”