Alimentaţia sugarului, cereale, orez cu miere şi lapte integral

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Macronutrienți
Apă g 74.4
Aport caloric / Energic total kcal 115
Carbohidraţi (total) g 17.1
Lipide / Grăsimi (total) g 3.3
Proteine g 3.9
Minerale
Calciu mg 291
Cupru mg 0.063
Fier mg 10.81
Fosfor mg 181
Magneziu mg 45
Potasiu mg 141
Sodiu mg 49
Zinc mg 0.65
Fitonutrienți
Beta caroten µg 27
Vitamine
Retinol µg 19
Vitamina A, IU IU 108
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.476
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.608
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.083
Vitamina B6 mg 0.115
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”