Alimentaţia sugarului, cereale, orz

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 2,4
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.64
Acid glutamic g 3.184
Alanină g 0.422
Arginină g 0.566
Histidină g 0.25
Cistină g 0.264
Valină g 0.592
Prolină g 1.445
Serină g 0.478
Fenilalanină g 0.657
Glicină g 0.422
Triptofan g 0.136
Treonină g 0.375
Izoleucină g 0.419
Leucină g 0.81
Lizină g 0.365
Metionină g 0.208
Tirozină g 0.409
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.859
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.894
Macronutrienți
Apă g 6.8
Aport caloric / Energic total kcal 376
Carbohidraţi (total) g 69.4
Fibre (total) g 6.6
Glucide/Zaharuri (total) g 13.2
Lipide / Grăsimi (total) g 6.6
Proteine g 13.2
Minerale
Calciu mg 795
Cupru mg 0.467
Fier mg 47.5
Fosfor mg 439
Magneziu mg 115
Potasiu mg 395
Seleniu µg 30.2
Sodiu mg 12
Zinc mg 3.13
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 170
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 45.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 2.737
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.699
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 35.988
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.527
Vitamina B6 mg 0.374
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina C mg 2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”