Alimentaţia sugarului, fructe, prune cu tapioca, fără viamina C, strecurate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.02
Macronutrienți
Apă g 74.3
Aport caloric / Energic total kcal 100
Carbohidraţi (total) g 23.52
Fibre (total) g 2.7
Glucide/Zaharuri (total) g 21.21
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 1
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.164
Fier mg 0.4
Fluor µg 2
Fosfor mg 30
Magneziu mg 17
Potasiu mg 306
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 1
Zinc mg 0.2
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 4
Beta caroten µg 30
Beta Cryptoxanthina µg 7
Luteină + zeaxantină µg 55
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.7
Vitamina A, IU IU 60
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.72
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 22.1
Vitamina C mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”