Alimentaţia sugarului, legume, cremă de spanac, strecurată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
1 borcănel 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.203
Acid glutamic g 0.421
Alanină g 0.117
Arginină g 0.152
Histidină g 0.064
Cistină g 0.031
Valină g 0.151
Prolină g 0.207
Serină g 0.103
Fenilalanină g 0.096
Glicină g 0.097
Triptofan g 0.036
Treonină g 0.101
Izoleucină g 0.112
Leucină g 0.221
Lizină g 0.148
Metionină g 0.055
Tirozină g 0.115
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.332
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.133
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.702
Colesterol mg 5
Macronutrienți
Apă g 89.6
Aport caloric / Energic total kcal 37
Carbohidraţi (total) g 5.7
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 2.33
Lipide / Grăsimi (total) g 1.3
Proteine g 2.5
Minerale
Calciu mg 89
Cupru mg 0.06
Fier mg 0.62
Fosfor mg 54
Magneziu mg 55
Potasiu mg 191
Seleniu µg 2.4
Sodiu mg 49
Zinc mg 0.31
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2456
Luteină + zeaxantină µg 4505
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 16.1
Retinol µg 23
Vitamina A, IU IU 4170
Vitamina A, RAE µg 227
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.83
Vitamina B12 µg 0.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.104
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.216
Vitamina B6 mg 0.075
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 196.7
Vitamina C mg 8.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 61

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”