Alimentaţia sugarului, legume, legume de grădină, strecurate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 borcănel 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.192
Acid glutamic g 0.293
Alanină g 0.107
Arginină g 0.196
Histidină g 0.045
Cistină g 0.02
Valină g 0.099
Prolină g 0.122
Serină g 0.077
Fenilalanină g 0.088
Glicină g 0.079
Triptofan g 0.027
Treonină g 0.073
Izoleucină g 0.086
Leucină g 0.143
Lizină g 0.116
Metionină g 0.043
Tirozină g 0.095
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.011
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.09
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.035
Macronutrienți
Apă g 90
Aport caloric / Energic total kcal 32
Carbohidraţi (total) g 6.8
Fibre (total) g 1.5
Glucide/Zaharuri (total) g 2.57
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 2.3
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.83
Fosfor mg 28
Magneziu mg 21
Potasiu mg 168
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 31
Zinc mg 0.26
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 740
Beta caroten µg 3270
Luteină + zeaxantină µg 1374
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 13.4
Vitamina A, IU IU 6067
Vitamina A, RAE µg 303
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.061
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.069
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.779
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.26
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 24.5
Vitamina C mg 5.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 40

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”