Alimentaţia sugarului, legume şi carne de miel strecurate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
1 borcănel 113
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.209
Acid glutamic g 0.341
Alanină g 0.114
Arginină g 0.116
Histidină g 0.057
Cistină g 0.023
Valină g 0.102
Prolină g 0.08
Serină g 0.075
Fenilalanină g 0.083
Glicină g 0.088
Triptofan g 0.023
Metionină g 0.044
Tirozină g 0.067
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.822
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.167
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.828
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 88.6
Aport caloric / Energic total kcal 52
Carbohidraţi (total) g 6.9
Fibre (total) g 1.1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.94
Lipide / Grăsimi (total) g 2
Proteine g 2
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.029
Fier mg 0.35
Fosfor mg 49
Magneziu mg 7
Potasiu mg 94
Seleniu µg 2.4
Sodiu mg 20
Zinc mg 0.22
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 443
Beta caroten µg 976
Licopen µg 947
Luteină + zeaxantină µg 34
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9.5
Vitamina A, IU IU 1995
Vitamina A, RAE µg 100
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.018
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.034
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.529
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.16
Vitamina B6 mg 0.046
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina C mg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”