Alimentaţia sugarului, orez şi mere, strecurat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 2,5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.615
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.92
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.503
Macronutrienți
Apă g 3.2
Aport caloric / Energic total kcal 396
Carbohidraţi (total) g 86.89
Fibre (total) g 3
Glucide/Zaharuri (total) g 3.22
Lipide / Grăsimi (total) g 2.4
Proteine g 6.7
Minerale
Calciu mg 850
Cupru mg 0.373
Fier mg 37
Fosfor mg 423
Magneziu mg 15
Potasiu mg 410
Seleniu µg 11.6
Sodiu mg 16
Zinc mg 1.4
Fitonutrienți
Beta caroten µg 4
Beta Cryptoxanthina µg 3
Luteină + zeaxantină µg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.1
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.3
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.5
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 20
Vitamina B6 mg 0.09
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”