Alimentaţia sugarului, prune, banane şi orez, strecurate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.07
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.06
Macronutrienți
Apă g 85.6
Aport caloric / Energic total kcal 57
Carbohidraţi (total) g 12.7
Fibre (total) g 1.3
Fructoză (inclusă în glucide) g 2.9
Galactoză (inclusă în glucide) g 0.12
Glucide/Zaharuri (total) g 9.3
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 4.67
Zaharoză (inclusă în glucide) g 1.53
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.07
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 1.1
Minerale
Calciu mg 3
Cupru mg 0.054
Fosfor mg 32
Magneziu mg 11
Potasiu mg 265
Seleniu µg 2.4
Zinc mg 0.13
Fitonutrienți
Beta caroten µg 73
Beta Cryptoxanthina µg 13
Luteină + zeaxantină µg 65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.4
Vitamina A, IU IU 133
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.8
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.7
Vitamina C mg 12.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”