Alimentaţia sugarului, suc, mere, îmbogăţit cu calciu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 189
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.005
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.032
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.018
Macronutrienți
Apă g 88.3
Aport caloric / Energic total kcal 46
Carbohidraţi (total) g 11.1
Fibre (total) g 0.4
Glucide/Zaharuri (total) g 9
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 0.06
Minerale
Calciu mg 127
Cupru mg 0.01
Fier mg 0.2
Fosfor mg 8
Magneziu mg 6
Mangan mg 0.29
Potasiu mg 92
Seleniu µg 0.1
Sodiu mg 3
Zinc mg 0.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 1.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.08
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.06
Vitamina B6 mg 0.03
Vitamina C mg 21.2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”