Aluat de eclere, la gheaţă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 11.5
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.07
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.173
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.055
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 38.64
Aport caloric / Energic total kcal 334
Carbohidraţi (total) g 37.43
Fibre (total) g 0.9
Glucide/Zaharuri (total) g 22.05
Lipide / Grăsimi (total) g 18.52
Proteine g 4.41
Minerale
Calciu mg 35
Cupru mg 0.06
Fier mg 0.95
Fosfor mg 71
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.224
Potasiu mg 68
Seleniu µg 15.5
Sodiu mg 265
Zinc mg 0.45
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 86
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 44.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 22
Vitamina A, IU IU 88
Vitamina A, RAE µg 23
Vitamina D IU 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.263
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.95
Vitamina B12 µg 0.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.241
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.908
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.471
Vitamina B6 mg 0.041
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 6.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 100

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”