Aluat de plăcintă congelat, realizat cu făină îmbogăţită cu compuşi bioactivi, făcut la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 aluat de tartă 202
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.299
Acid glutamic g 2.062
Alanină g 0.194
Arginină g 0.226
Histidină g 0.106
Cistină g 0.129
Valină g 0.28
Prolină g 0.799
Serină g 0.305
Fenilalanină g 0.276
Glicină g 0.23
Triptofan g 0.057
Treonină g 0.129
Izoleucină g 0.223
Leucină g 0.422
Lizină g 0.112
Metionină g 0.093
Tirozină g 0.123
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 16.459
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.918
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.862
Macronutrienți
Amidon g 45.67
Apă g 8.26
Aport caloric / Energic total kcal 521
Carbohidraţi (total) g 52.47
Fibre (total) g 2.3
Lipide / Grăsimi (total) g 31.84
Proteine g 6.1
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.089
Fier mg 2.47
Fosfor mg 77
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.533
Potasiu mg 103
Seleniu µg 5
Sodiu mg 393
Zinc mg 0.52
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.263
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.867
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.403
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 16.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 144

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”