Aluat de tarte, congelat, îmbogăţit cu compuşi bioactivi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (1/8 of 23 cm) 18
1 aluat, dimensiuni medii pentru aluat congelat 173
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.265
Acid glutamic g 1.9
Alanină g 0.187
Arginină g 0.211
Histidină g 0.1
Cistină g 0.112
Valină g 0.266
Prolină g 0.79
Serină g 0.279
Fenilalanină g 0.255
Glicină g 0.216
Triptofan g 0.055
Treonină g 0.115
Izoleucină g 0.216
Leucină g 0.407
Lizină g 0.167
Metionină g 0.091
Tirozină g 0.116
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.167
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.176
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.159
Macronutrienți
Amidon g 44.1
Apă g 17.82
Aport caloric / Energic total kcal 457
Carbohidraţi (total) g 48.62
Fibre (total) g 2.5
Lipide / Grăsimi (total) g 26.07
Proteine g 6.16
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.075
Fier mg 2.6
Fosfor mg 72
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.442
Potasiu mg 97
Seleniu µg 5.7
Sodiu mg 409
Zinc mg 0.45
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 1
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.275
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.405
Vitamina B6 mg 0.05
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.8
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 102

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”