Aluat de tarte, mix pentru prăjituri, pudră, preparat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (1/8 din 23 cm) 20
1 aluat de 23 cm 160
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.269
Acid glutamic g 2.333
Alanină g 0.203
Arginină g 0.231
Histidină g 0.141
Cistină g 0.15
Valină g 0.279
Prolină g 0.783
Serină g 0.322
Fenilalanină g 0.328
Glicină g 0.228
Triptofan g 0.077
Treonină g 0.178
Izoleucină g 0.247
Leucină g 0.46
Lizină g 0.129
Metionină g 0.117
Tirozină g 0.182
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 17.289
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.847
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.711
Macronutrienți
Apă g 10.6
Aport caloric / Energic total kcal 501
Carbohidraţi (total) g 50.4
Fibre (total) g 1.8
Lipide / Grăsimi (total) g 30.4
Proteine g 6.7
Minerale
Calciu mg 60
Cupru mg 0.074
Fier mg 2.15
Fosfor mg 84
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.305
Potasiu mg 62
Seleniu µg 22.1
Sodiu mg 729
Zinc mg 0.39
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.303
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.186
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.373
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.168
Vitamina B6 mg 0.056
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 111

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”