Amestec de legume, conservate, solide si lichide

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.151
Acid glutamic g 0.194
Alanină g 0.061
Arginină g 0.096
Histidină g 0.036
Cistină g 0.013
Valină g 0.074
Prolină g 0.035
Serină g 0.068
Fenilalanină g 0.06
Glicină g 0.052
Triptofan g 0.015
Treonină g 0.057
Izoleucină g 0.069
Leucină g 0.095
Lizină g 0.085
Metionină g 0.017
Tirozină g 0.037
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.12
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.051
Macronutrienți
Apă g 90.24
Aport caloric / Energic total kcal 36
Carbohidraţi (total) g 7.13
Fibre (total) g 3.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.25
Proteine g 1.42
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.104
Fier mg 0.65
Fluor µg 37
Fosfor mg 37
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.427
Potasiu mg 138
Seleniu µg 0.2
Sodiu mg 224
Zinc mg 0.51
Vitamine
Vitamina A, IU IU 5081
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.034
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.482
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.114
Vitamina B6 mg 0.077
Vitamina C mg 3.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”