Amestec de mălai cu făină, cu agent de creştere, îmbogăţit cu compuşi bioactivi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.555
Acid glutamic g 1.736
Alanină g 0.584
Arginină g 0.41
Histidină g 0.249
Cistină g 0.155
Valină g 0.415
Prolină g 0.765
Serină g 0.402
Fenilalanină g 0.414
Glicină g 0.34
Triptofan g 0.065
Treonină g 0.305
Izoleucină g 0.3
Leucină g 0.973
Lizină g 0.23
Metionină g 0.173
Tirozină g 0.332
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.751
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.297
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.4
Macronutrienți
Apă g 10.33
Aport caloric / Energic total kcal 348
Carbohidraţi (total) g 73.43
Fibre (total) g 6.3
Lipide / Grăsimi (total) g 2.85
Proteine g 8.41
Minerale
Calciu mg 299
Cupru mg 0.139
Fier mg 4.95
Fosfor mg 651
Magneziu mg 54
Mangan mg 0.516
Potasiu mg 207
Sodiu mg 1319
Zinc mg 1.39
Vitamine
Vitamina A, IU IU 287
Vitamina A, RAE µg 14
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.713
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.433
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.202
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.383
Vitamina B6 mg 0.385
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 402

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”