Anghinare congelată, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.015
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.216
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.119
Macronutrienți
Apă g 86.5
Aport caloric / Energic total kcal 45
Carbohidraţi (total) g 9.18
Fibre (total) g 4.6
Glucide/Zaharuri (total) g 0.84
Lipide / Grăsimi (total) g 0.5
Proteine g 3.11
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.061
Fier mg 0.56
Fosfor mg 61
Magneziu mg 31
Mangan mg 0.273
Potasiu mg 264
Seleniu µg 0.2
Sodiu mg 289
Zinc mg 0.36
Fitonutrienți
Beta caroten µg 7
Luteină + zeaxantină µg 394
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 29.2
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.062
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.158
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.915
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.2
Vitamina B6 mg 0.087
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.6
Vitamina C mg 5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 119

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”