Arahide spaniole, prăjite în ulei, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.416
Acid glutamic g 5.852
Alanină g 1.113
Arginină g 3.349
Histidină g 0.708
Cistină g 0.359
Valină g 1.175
Prolină g 1.236
Serină g 1.38
Fenilalanină g 1.452
Glicină g 1.687
Triptofan g 0.272
Treonină g 0.959
Izoleucină g 0.985
Leucină g 1.816
Lizină g 1.005
Metionină g 0.344
Tirozină g 1.139
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 22.073
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 17.008
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.555
Macronutrienți
Apă g 1.78
Aport caloric / Energic total kcal 579
Carbohidraţi (total) g 17.45
Fibre (total) g 8.9
Lipide / Grăsimi (total) g 49.04
Proteine g 28.01
Minerale
Calciu mg 100
Cupru mg 0.661
Fier mg 2.28
Fosfor mg 387
Magneziu mg 168
Mangan mg 2.355
Potasiu mg 776
Seleniu µg 7.5
Sodiu mg 433
Zinc mg 2
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.317
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.085
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 14.933
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.392
Vitamina B6 mg 0.256
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 126

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”