Ardei iute, verde

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 ardei 45
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.286
Acid glutamic g 0.264
Alanină g 0.082
Arginină g 0.096
Histidină g 0.041
Cistină g 0.038
Valină g 0.084
Prolină g 0.087
Serină g 0.08
Fenilalanină g 0.062
Glicină g 0.074
Triptofan g 0.026
Treonină g 0.074
Izoleucină g 0.065
Leucină g 0.105
Lizină g 0.089
Metionină g 0.024
Tirozină g 0.042
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.011
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.109
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.021
Macronutrienți
Apă g 87.74
Aport caloric / Energic total kcal 40
Carbohidraţi (total) g 9.46
Fibre (total) g 1.5
Glucide/Zaharuri (total) g 5.1
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 2
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.174
Fier mg 1.2
Fosfor mg 46
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.237
Potasiu mg 340
Seleniu µg 0.5
Sodiu mg 7
Zinc mg 0.3
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 23
Beta caroten µg 671
Beta Cryptoxanthina µg 50
Luteină + zeaxantină µg 725
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 11.1
Vitamina A, IU IU 1179
Vitamina A, RAE µg 59
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.95
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.061
Vitamina B6 mg 0.278
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 14.3
Vitamina C mg 242.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”