Arpagic, frunze uscate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 0,2
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.961
Acid glutamic g 4.386
Alanină g 0.957
Arginină g 1.533
Histidină g 0.366
Valină g 0.936
Prolină g 1.401
Serină g 0.957
Fenilalanină g 0.682
Glicină g 1.052
Triptofan g 0.237
Treonină g 0.831
Izoleucină g 0.899
Leucină g 1.265
Lizină g 1.058
Metionină g 0.231
Tirozină g 0.614
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.49
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.369
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.591
Macronutrienți
Apă g 2
Aport caloric / Energic total kcal 311
Carbohidraţi (total) g 64.29
Fibre (total) g 26.2
Lipide / Grăsimi (total) g 3.5
Proteine g 21.2
Minerale
Calciu mg 813
Cupru mg 0.686
Fier mg 20
Fosfor mg 518
Magneziu mg 640
Mangan mg 1.35
Potasiu mg 2960
Seleniu µg 9.4
Sodiu mg 70
Zinc mg 5.12
Vitamine
Vitamina A, IU IU 68300
Vitamina A, RAE µg 3415
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.5
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.9
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 2.106
Vitamina B6 mg 1.996
Vitamina C mg 660
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 108

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”