Arpagic, nepreparat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 3
1 linguriţă 1
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.303
Acid glutamic g 0.677
Alanină g 0.148
Arginină g 0.237
Histidină g 0.057
Valină g 0.145
Prolină g 0.216
Serină g 0.148
Fenilalanină g 0.105
Glicină g 0.162
Triptofan g 0.037
Treonină g 0.128
Izoleucină g 0.139
Leucină g 0.195
Lizină g 0.163
Metionină g 0.036
Tirozină g 0.095
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.095
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.267
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.146
Macronutrienți
Apă g 90.65
Aport caloric / Energic total kcal 30
Carbohidraţi (total) g 4.35
Fibre (total) g 2.5
Glucide/Zaharuri (total) g 1.85
Lipide / Grăsimi (total) g 0.73
Proteine g 3.27
Minerale
Calciu mg 92
Cupru mg 0.157
Fier mg 1.6
Fosfor mg 58
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.373
Potasiu mg 296
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 3
Zinc mg 0.56
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2612
Fitosteroli mg 9
Luteină + zeaxantină µg 323
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 5.2
Vitamina A, IU IU 4353
Vitamina A, RAE µg 218
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.647
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.324
Vitamina B6 mg 0.138
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 212.7
Vitamina C mg 58.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 105

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”