Baton cu cereale de grâu şi orez

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 22
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.567
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.049
Macronutrienți
Apă g 7.5
Aport caloric / Energic total kcal 409
Carbohidraţi (total) g 72.73
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 31.8
Lipide / Grăsimi (total) g 9.09
Proteine g 9.09
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.185
Fier mg 2.56
Fosfor mg 136
Magneziu mg 46
Mangan mg 1.407
Potasiu mg 143
Seleniu µg 24.9
Sodiu mg 500
Zinc mg 1.78
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 22.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.682
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.94
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.773
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.091
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.064
Vitamina B6 mg 0.909
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”