Băuturi, praf de proteine ​​pe baza de soia

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 6.576
Acid glutamic g 10.849
Alanină g 2.433
Arginină g 4.273
Histidină g 1.511
Cistină g 0.722
Valină g 2.827
Prolină g 2.893
Serină g 2.958
Fenilalanină g 2.958
Glicină g 2.367
Triptofan g 0.722
Treonină g 2.169
Izoleucină g 2.762
Leucină g 4.602
Lizină g 3.551
Metionină g 0.722
Tirozină g 2.169
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.057
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.701
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.111
Macronutrienți
Apă g 4.13
Aport caloric / Energic total kcal 388
Carbohidraţi (total) g 28.89
Fibre (total) g 6.7
Glucide/Zaharuri (total) g 22.22
Lipide / Grăsimi (total) g 5.56
Proteine g 55.56
Minerale
Calciu mg 178
Cupru mg 2.62
Fier mg 12
Fosfor mg 1272
Magneziu mg 64
Potasiu mg 933
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 733
Zinc mg 6.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 312.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.288
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.164
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.357
Vitamina B6 mg 0.164
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 289

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”