Biscuiţi cu brânză, cu conţinut scăzut de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.48
Acid glutamic g 3.034
Alanină g 0.304
Arginină g 0.386
Histidină g 0.245
Cistină g 0.168
Valină g 0.478
Prolină g 1.11
Serină g 0.521
Fenilalanină g 0.49
Glicină g 0.302
Triptofan g 0.129
Treonină g 0.295
Izoleucină g 0.424
Leucină g 0.744
Lizină g 0.418
Metionină g 0.194
Tirozină g 0.34
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.852
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.457
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.638
Colesterol mg 13
Macronutrienți
Apă g 3.1
Aport caloric / Energic total kcal 503
Carbohidraţi (total) g 58.2
Fibre (total) g 2.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.28
Lipide / Grăsimi (total) g 25.3
Proteine g 10.1
Minerale
Calciu mg 151
Cupru mg 0.21
Fier mg 4.77
Fosfor mg 218
Magneziu mg 36
Mangan mg 0.629
Potasiu mg 106
Seleniu µg 8.6
Sodiu mg 458
Zinc mg 1.13
Fitonutrienți
Beta caroten µg 63
Beta Cryptoxanthina µg 17
Luteină + zeaxantină µg 34
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8.7
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 156
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.57
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.3
Vitamina B12 µg 0.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.428
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.671
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.526
Vitamina B6 mg 0.553
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 11.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 134

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”