Bobul (tip de fasole), fraged, gătit, fiert, scurs de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.541
Acid glutamic g 0.733
Alanină g 0.195
Arginină g 0.397
Histidină g 0.115
Cistină g 0.066
Valină g 0.235
Prolină g 0.216
Serină g 0.21
Fenilalanină g 0.195
Glicină g 0.197
Triptofan g 0.048
Treonină g 0.178
Izoleucină g 0.215
Leucină g 0.37
Lizină g 0.313
Metionină g 0.037
Tirozină g 0.168
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.303
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.142
Macronutrienți
Apă g 83.7
Aport caloric / Energic total kcal 62
Carbohidraţi (total) g 10.1
Lipide / Grăsimi (total) g 0.5
Proteine g 4.8
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.5
Fosfor mg 73
Magneziu mg 31
Mangan mg 0.261
Potasiu mg 193
Seleniu µg 1
Sodiu mg 277
Zinc mg 0.47
Vitamine
Vitamina A, IU IU 270
Vitamina A, RAE µg 14
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.128
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.2
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.066
Vitamina B6 mg 0.029
Vitamina C mg 19.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 58

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”