Brânză Brié

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.35
Acid glutamic g 4.387
Alanină g 0.859
Arginină g 0.735
Histidină g 0.716
Cistină g 0.114
Valină g 1.34
Prolină g 2.459
Serină g 1.168
Fenilalanină g 1.158
Glicină g 0.397
Triptofan g 0.322
Treonină g 0.751
Izoleucină g 1.015
Leucină g 1.929
Lizină g 1.851
Metionină g 0.592
Tirozină g 1.2
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.013
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.826
Acizi graşi saturaţi (total) g 17.41
Colesterol mg 100
Macronutrienți
Apă g 48.42
Aport caloric / Energic total kcal 334
Carbohidraţi (total) g 0.45
Glucide/Zaharuri (total) g 0.45
Lipide / Grăsimi (total) g 27.68
Proteine g 20.75
Minerale
Calciu mg 184
Cupru mg 0.019
Fier mg 0.5
Fosfor mg 188
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.034
Potasiu mg 152
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 629
Zinc mg 2.38
Fitonutrienți
Beta caroten µg 9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 173
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 592
Vitamina A, RAE µg 174
Vitamina D IU 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 1.65
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.52
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.38
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.69
Vitamina B6 mg 0.235
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 65

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”