Brânză Camembert

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.288
Acid glutamic g 4.187
Alanină g 0.819
Arginină g 0.701
Histidină g 0.683
Cistină g 0.109
Valină g 1.279
Prolină g 2.346
Serină g 1.114
Fenilalanină g 1.105
Glicină g 0.379
Triptofan g 0.307
Treonină g 0.717
Izoleucină g 0.968
Leucină g 1.84
Lizină g 1.766
Metionină g 0.565
Tirozină g 1.145
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.023
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.724
Acizi graşi saturaţi (total) g 15.259
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 51.8
Aport caloric / Energic total kcal 300
Carbohidraţi (total) g 0.46
Glucide/Zaharuri (total) g 0.46
Lipide / Grăsimi (total) g 24.26
Proteine g 19.8
Minerale
Calciu mg 388
Cupru mg 0.021
Fier mg 0.33
Fosfor mg 347
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.038
Potasiu mg 187
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 842
Zinc mg 2.38
Fitonutrienți
Beta caroten µg 12
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 240
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 820
Vitamina A, RAE µg 241
Vitamina D IU 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.028
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 1.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.488
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.364
Vitamina B6 mg 0.227
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 62

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”