Brânză ricotta din lapte integral

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.995
Acid glutamic g 2.446
Alanină g 0.499
Arginină g 0.632
Histidină g 0.459
Cistină g 0.099
Valină g 0.692
Prolină g 1.066
Serină g 0.575
Fenilalanină g 0.556
Glicină g 0.295
Triptofan g 0.125
Treonină g 0.517
Izoleucină g 0.589
Leucină g 1.221
Lizină g 1.338
Metionină g 0.281
Tirozină g 0.589
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.627
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.385
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.295
Colesterol mg 51
Macronutrienți
Apă g 71.7
Aport caloric / Energic total kcal 174
Carbohidraţi (total) g 3.04
Glucide/Zaharuri (total) g 0.27
Lipide / Grăsimi (total) g 12.98
Proteine g 11.26
Minerale
Calciu mg 207
Cupru mg 0.021
Fier mg 0.38
Fosfor mg 158
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 105
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 84
Zinc mg 1.16
Fitonutrienți
Beta caroten µg 33
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 117
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 445
Vitamina A, RAE µg 120
Vitamina D IU 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.013
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 0.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.195
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.104
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.213
Vitamina B6 mg 0.043
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”