brânză de capră, semi-tare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.072
Acid glutamic g 4.022
Alanină g 0.372
Arginină g 0.639
Histidină g 0.589
Cistină g 0.098
Valină g 1.485
Prolină g 2.612
Serină g 0.829
Fenilalanină g 0.859
Glicină g 0.244
Triptofan g 0.227
Treonină g 0.805
Izoleucină g 0.893
Leucină g 1.861
Lizină g 1.549
Metionină g 0.575
Tirozină g 0.842
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.808
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.709
Acizi graşi saturaţi (total) g 20.639
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 45.52
Aport caloric / Energic total kcal 364
Carbohidraţi (total) g 0.12
Glucide/Zaharuri (total) g 0.12
Lipide / Grăsimi (total) g 29.84
Proteine g 21.58
Minerale
Calciu mg 298
Cupru mg 0.564
Fier mg 1.62
Fosfor mg 375
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.093
Potasiu mg 158
Seleniu µg 3.8
Sodiu mg 415
Zinc mg 0.66
Fitonutrienți
Beta caroten µg 77
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 401
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 1464
Vitamina A, RAE µg 407
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.072
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 0.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.676
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.148
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.19
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”