Brânză Monterey

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.573
Acid glutamic g 5.99
Alanină g 0.691
Arginină g 0.925
Histidină g 0.859
Cistină g 0.123
Valină g 1.635
Prolină g 2.759
Serină g 1.431
Fenilalanină g 1.289
Glicină g 0.422
Triptofan g 0.315
Treonină g 0.871
Izoleucină g 1.519
Leucină g 2.344
Lizină g 2.037
Metionină g 0.641
Tirozină g 1.182
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.751
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.899
Acizi graşi saturaţi (total) g 19.066
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 41.01
Aport caloric / Energic total kcal 373
Carbohidraţi (total) g 0.68
Glucide/Zaharuri (total) g 0.5
Lipide / Grăsimi (total) g 30.28
Proteine g 24.48
Minerale
Calciu mg 746
Cupru mg 0.032
Fier mg 0.72
Fosfor mg 444
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 81
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 600
Zinc mg 3
Fitonutrienți
Beta caroten µg 78
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 192
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 769
Vitamina A, RAE µg 198
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B12 µg 0.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.39
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.093
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.21
Vitamina B6 mg 0.079
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”