Brânză mozzarella din lapte integral, ambalată fără umiditate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.564
Acid glutamic g 5.055
Alanină g 0.66
Arginină g 0.928
Histidină g 0.813
Cistină g 0.129
Valină g 1.351
Prolină g 2.224
Serină g 1.259
Fenilalanină g 1.127
Glicină g 0.413
Triptofan g 0.302
Treonină g 0.823
Izoleucină g 1.036
Leucină g 2.106
Lizină g 2.194
Metionină g 0.603
Tirozină g 1.249
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.027
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.778
Acizi graşi saturaţi (total) g 15.561
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 48.38
Aport caloric / Energic total kcal 318
Carbohidraţi (total) g 2.47
Glucide/Zaharuri (total) g 1.01
Lipide / Grăsimi (total) g 24.64
Proteine g 21.6
Minerale
Calciu mg 575
Cupru mg 0.022
Fier mg 0.2
Fosfor mg 412
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 75
Seleniu µg 16.1
Sodiu mg 710
Zinc mg 2.46
Fitonutrienți
Beta caroten µg 63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 192
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 745
Vitamina A, RAE µg 197
Vitamina D IU 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.016
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 0.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.27
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.094
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.071
Vitamina B6 mg 0.062
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”