Brânză, parmezan, cu conţinut scăzut de sodiu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.721
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.659
Acizi graşi saturaţi (total) g 19.051
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 22.2
Aport caloric / Energic total kcal 451
Carbohidraţi (total) g 3.7
Glucide/Zaharuri (total) g 0.85
Lipide / Grăsimi (total) g 29.99
Proteine g 41.6
Minerale
Calciu mg 800
Cupru mg 0.037
Fier mg 0.95
Fosfor mg 807
Magneziu mg 51
Potasiu mg 107
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 63
Zinc mg 3.19
Fitonutrienți
Beta caroten µg 32
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 123
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 463
Vitamina A, RAE µg 125
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 1.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.39
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”