Brânză Roquefort

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.181
Acid glutamic g 3.67
Alanină g 0.969
Arginină g 0.713
Histidină g 0.602
Cistină g 0.126
Valină g 1.614
Prolină g 2.089
Serină g 1.772
Fenilalanină g 1.023
Glicină g 0.148
Triptofan g 0.303
Treonină g 0.965
Izoleucină g 1.217
Leucină g 2.114
Lizină g 1.848
Metionină g 0.558
Tirozină g 1.012
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.474
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 19.263
Colesterol mg 90
Macronutrienți
Apă g 39.38
Aport caloric / Energic total kcal 369
Carbohidraţi (total) g 2
Lipide / Grăsimi (total) g 30.64
Proteine g 21.54
Minerale
Calciu mg 662
Cupru mg 0.034
Fier mg 0.56
Fosfor mg 392
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 91
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 1809
Zinc mg 2.08
Vitamine
Retinol µg 290
Vitamina A, IU IU 1047
Vitamina A, RAE µg 294
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina B12 µg 0.64
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.586
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.734
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.731
Vitamina B6 mg 0.124
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 49

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”