Brânză şvaiţer pasteurizată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.519
Acid glutamic g 5.132
Alanină g 0.62
Arginină g 1.035
Histidină g 1.008
Cistină g 0.159
Valină g 1.481
Prolină g 2.516
Serină g 1.194
Fenilalanină g 1.256
Glicină g 0.407
Triptofan g 0.36
Treonină g 0.802
Izoleucină g 1.143
Leucină g 2.186
Lizină g 2.454
Metionină g 0.64
Tirozină g 1.353
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.046
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.622
Acizi graşi saturaţi (total) g 16.045
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 42.31
Aport caloric / Energic total kcal 334
Carbohidraţi (total) g 2.1
Glucide/Zaharuri (total) g 1.23
Lipide / Grăsimi (total) g 25.01
Proteine g 24.73
Minerale
Calciu mg 772
Cupru mg 0.027
Fier mg 0.61
Fosfor mg 762
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 216
Seleniu µg 15.9
Sodiu mg 1370
Zinc mg 3.61
Fitonutrienți
Beta caroten µg 63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 36.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 192
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 746
Vitamina A, RAE µg 198
Vitamina D IU 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.014
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.34
Vitamina B12 µg 1.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.276
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.038
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.26
Vitamina B6 mg 0.036
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”