Brioşe cu afine, de tip chiflă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 brioşă de tip chiflă 33
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.479
Acid glutamic g 0.967
Alanină g 0.196
Arginină g 0.304
Histidină g 0.115
Cistină g 0.076
Valină g 0.217
Prolină g 0.307
Serină g 0.251
Fenilalanină g 0.228
Glicină g 0.192
Triptofan g 0.062
Treonină g 0.18
Izoleucină g 0.205
Leucină g 0.353
Lizină g 0.259
Metionină g 0.067
Tirozină g 0.162
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.162
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.351
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.398
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 30.8
Aport caloric / Energic total kcal 313
Carbohidraţi (total) g 53.3
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 4.85
Lipide / Grăsimi (total) g 9.5
Proteine g 4.6
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.083
Fier mg 0.51
Fosfor mg 59
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.368
Potasiu mg 83
Seleniu µg 17.6
Sodiu mg 417
Zinc mg 0.39
Fitonutrienți
Beta caroten µg 3
Luteină + zeaxantină µg 19
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 51.7
Retinol µg 94
Vitamina A, IU IU 318
Vitamina A, RAE µg 94
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.24
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.91
Vitamina B12 µg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.29
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.02
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.246
Vitamina B6 mg 0.027
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 19.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 103

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”