Brioşe cu afine, făcute de casă, după reţetă, cu lapte cu conţinut redus de grăsimi (2 %)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 brioşă 57
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.376
Acid glutamic g 1.799
Alanină g 0.235
Arginină g 0.277
Histidină g 0.151
Cistină g 0.124
Valină g 0.314
Prolină g 0.644
Serină g 0.352
Fenilalanină g 0.325
Glicină g 0.213
Triptofan g 0.081
Treonină g 0.219
Izoleucină g 0.276
Leucină g 0.498
Lizină g 0.264
Metionină g 0.137
Tirozină g 0.227
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.596
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.388
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.03
Colesterol mg 37
Macronutrienți
Apă g 39.5
Aport caloric / Energic total kcal 285
Carbohidraţi (total) g 40.7
Lipide / Grăsimi (total) g 10.8
Proteine g 6.5
Minerale
Calciu mg 189
Cupru mg 0.071
Fier mg 2.27
Fosfor mg 145
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.312
Potasiu mg 123
Seleniu µg 17.1
Sodiu mg 441
Zinc mg 0.54
Vitamine
Retinol µg 37
Vitamina A, IU IU 141
Vitamina A, RAE µg 38
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.272
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.289
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.211
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.341
Vitamina B6 mg 0.043
Vitamina C mg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 73

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”