Brioşe de porumb, de tip chiflă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 brioşă de tip chiflă 33
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.336
Acid glutamic g 1.352
Alanină g 0.245
Arginină g 0.252
Histidină g 0.129
Cistină g 0.113
Valină g 0.254
Prolină g 0.478
Serină g 0.3
Fenilalanină g 0.271
Glicină g 0.192
Triptofan g 0.06
Treonină g 0.186
Izoleucină g 0.214
Leucină g 0.441
Lizină g 0.197
Metionină g 0.118
Tirozină g 0.186
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.625
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.324
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.681
Colesterol mg 13
Macronutrienți
Apă g 23.6
Aport caloric / Energic total kcal 346
Carbohidraţi (total) g 57.9
Fibre (total) g 1.6
Lipide / Grăsimi (total) g 11.3
Proteine g 5.3
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.47
Fosfor mg 151
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.28
Potasiu mg 92
Seleniu µg 15.2
Sodiu mg 430
Zinc mg 0.39
Vitamine
Retinol µg 16
Vitamina A, IU IU 97
Vitamina A, RAE µg 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.31
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.37
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.31
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.241
Vitamina B6 mg 0.048
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 89

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”