Broccoli, frunze, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.213
Acid glutamic g 0.375
Alanină g 0.118
Arginină g 0.145
Histidină g 0.05
Cistină g 0.02
Valină g 0.128
Prolină g 0.114
Serină g 0.1
Fenilalanină g 0.084
Glicină g 0.095
Triptofan g 0.029
Treonină g 0.091
Izoleucină g 0.109
Leucină g 0.131
Lizină g 0.141
Metionină g 0.034
Tirozină g 0.063
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.024
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.167
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.054
Macronutrienți
Apă g 90.69
Aport caloric / Energic total kcal 28
Carbohidraţi (total) g 5.24
Lipide / Grăsimi (total) g 0.35
Proteine g 2.98
Minerale
Calciu mg 48
Cupru mg 0.045
Fier mg 0.88
Fosfor mg 66
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.229
Potasiu mg 325
Seleniu µg 3
Sodiu mg 27
Zinc mg 0.4
Vitamine
Vitamina A, IU IU 16000
Vitamina A, RAE µg 800
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.065
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.119
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.638
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.535
Vitamina B6 mg 0.159
Vitamina C mg 93.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 71

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”