BURGER KING, CROISSAN’WICH cu cârnaţi şi brânză

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 131
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.002
Acid glutamic g 3.075
Alanină g 0.651
Arginină g 0.679
Histidină g 0.411
Cistină g 0.178
Valină g 0.687
Prolină g 1.022
Serină g 0.636
Fenilalanină g 0.587
Glicină g 0.679
Triptofan g 0.111
Treonină g 0.48
Izoleucină g 0.578
Leucină g 1.047
Lizină g 0.819
Metionină g 0.261
Tirozină g 0.463
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.025
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.114
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.595
Colesterol mg 43
Macronutrienți
Amidon g 17.73
Apă g 35.08
Aport caloric / Energic total kcal 376
Carbohidraţi (total) g 23
Fibre (total) g 0.7
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.93
Glucide/Zaharuri (total) g 3.36
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.75
Lactoză (inclusă în glucide) g 0.89
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.79
Lipide / Grăsimi (total) g 25.45
Proteine g 13.73
Minerale
Calciu mg 107
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.87
Fosfor mg 158
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.257
Potasiu mg 205
Seleniu µg 20.9
Sodiu mg 782
Zinc mg 1.43
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.329
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.98
Vitamina B12 µg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.317
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.09
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.651
Vitamina B6 mg 0.182
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 6.5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”