c
- Carne de vită, piept sau vrăbioară,, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, piept şi vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, capac muşchi top friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă separabilă, dezosată, sortate dupa 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchiuleţ fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchiuleţ fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la gât sus, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor
- Carne de vită, porţiune de la gât, fragedă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la genunchi, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiune de la genunchi, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, porţiune de muşchi din umăr, pentru fripuri, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiune de muşchi din umăr, pentru fripuri, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, porţiune de spinare, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, porţiune de spinare, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, gătite
- Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, , friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, , friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă inferioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară penru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta