c
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, pulpă superioară, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, pulpă superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă,friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, friptă
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă, rasol, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, gătită, la foc mic
- Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, rasol, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată cu umăr, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată fără os, tranşată de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată porţionată, fără grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată tranşată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, de la interior, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, fără os, exterioară,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, exterior, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, în interiorul fusta, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, fără os, în interiorul fusta, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, spată, întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, dezosată, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, spată, porţiune de la umăr, fără os, tranşată de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, spată, tăiată pe lung, pentru a păstra mai puţină grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet